7 Haziran 2009 Pazar

Teşekkür

Bloğumdan yapılan kopyalama için oldukça üzüldüm,kızdım.Ama görüyorum ki bir çoğumuzun başına ne yazık ki bu tip olaylar gelmiş.
Mesajlarınızla moral buldum.Blogunu sil tuşuna kaç kere gittim geldim bilemezsiniz.Bir anlık bir durum çünkü. Tüm yorum yazan komşularıma tek tek teşekkür ediyorum..

Paylaşmak güzel elbette,eşime sorduğumda istenilirse yapılan her türlü engelleminin bir çok yolla kaldırılacağını, komple sitedeki her şeyin kopyalanabileceğini söyledi.Photoshop ile yazılan isimlerin istenilirse silindiğini duymakta çok hoşuma gitmedi açıkcası... Bu tip bilgilerle çok sıkı fıkı olduğum söylenemez, o yüzden şaşırıyorum.Daha önce Flickr'den fotoğraf yüklüyordum ama baktım ki fotoğraflar ağır açılıyor,bir de biraz zaman gerekiyor o yüzden üstünde durmamıştım hiç.
Ama yazılarının tümünü dikkate aldım,ne söylediyseniz harfi harfine uyguladım :) Paylaşmaya devam ediyorum şimdilik,umarım hiç birimiz bu tip tatsızlıklar yaşamayız.

Öncelikle Gül sana çok teşekkür ediyorum.Ne söylediysen aynen tıkır tıkır yaptım,ama sadece bir kaç fotoğrafı şimdilik değiştirebildim,biraz zaman lazım sanırım.Bundan sonrası için teşekkür ediyorum,güzel yanaklarından öpüyorum.

Bana çok güzel tüyolar veren Stil Direktörüne çok teşekkür ediyorum,maili ilaç gibi geldi :)) aynen uyguladım.....Kocaman Öpüyorum ....

Sevgilerimi yolluyorum.....

Güzel bir hafta sonu diliyorum..


20 yorum:

PAPATYA PRENSES dedi ki...

insanların hunharca birbirini öldürdüğü bir çağda bu hırsızlık olayları çok basit gibi görünsede, temelinde yatan şey yine ahlak sorunu.

keşke hiç birimizin başına gelmese. herkes önem verse hakka hukuka..

sakın silme bloğunu...

Nilüfer dedi ki...

PELİNİMMMMM, CANIM BEN SENDEN DAHA ÇOK MUTLU OLDUM:))) CANIM SENİ MUTLU GÖRMEK NE GÜZEL, BÖYLE KENDİNİ BİLMEZ İNSANLAR YÜZÜNDEN BİZE KIYMA ,SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM MUTLU PAZARLAR:))

pelince dedi ki...

Papatyam çok ama çok haklısın,keşke iyi insan olabilseler.Öpüyorum ..

Nilüfercim çok teşekkürler canım benim,kocaman sevgiler..

Narince dedi ki...

Hımmm, sakın ha!Silme milme, bir anlık sinirle bunca emek havaya uçurulur mu hiç? Sen yoluna devam et lütfen. Mutlu pazarlar canım.

Zehra Gürgen dedi ki...

Pelincim ben anlamıyorum hırsızları anlamkta istemiyorum.
Eşin doğru söylemiş, insan kafaya takmaya görsün hertür hileye başvurup senin engellerini kaldırır.Ee bilirsin Türk halkının bu konuda ünüde az değil!
Papatya Prensese katılıyorum, ahlaki çöküntü bu derece yoğunken üzülmemek elde değil.

sevgiler

Pembe Tatlar dedi ki...

Bir anda bütün emeklerini emek vermeyenler için silmem doğru değil...
Sakın yapma bunu gerçekten ....

Primarima dedi ki...

Birazda boşvermek gerekiyor sanırım bakınız ben size bir adres vereceğim belkide tanıyorsunuzdur ama;
http://sihirliellerankara.blogspot.com/2009/06/kotu-bir-durum.html
Mutlaka okuyun bu dünya güzeli arkadasımızın yüzünü alıp başka sitelerde kullanmıslar hiç utanmadan!
Şimdi onlarla ugrasıyor.Tarıflerı almak bir yana kalsın insanlar başkalarının hayatını yüzünü çalıyor bu benım dıyor bır yalanla yaşıyor.Bu kadar kalitesizlik olabılırmı?
Canınızı sıkmayın sizi blog alemınde tanıyan tanımıs zaten...sakın silmeyin biz okuyanları düşünün...kolay gelsin:)
Not:Bende kozyatagına cok cok yakınım haberınız olsun:):)

Banu dedi ki...

Merhabalar
Blogunuzu kapatmaktan vazgecmenize sevindim gercekten, hem bunca emege yazik olmasin diye hemde birbirimizle paylasacagimiz daha cok sey oldugu icin.
Sevgiler...

made in funda dedi ki...

nedemek bloğumu silmeye kalktım!!bir daha duymayayım böyle şeyler.çok çaresiz kalırsan(ki bir ara yosunbuka yapmıştı)bloğunu sadece izin verdiğin kişiler girebilir.sen istemezsen başka kimse giremez.ben oğlumun bkendi kurduğu ve bir süre devam ettiği bloğu silmeye kıyamadım ve sadece kendimi izinli yaptım.benden ve kendinden başka kimse giremiyor.tabii pelinciğim tüm bunları son çare olarak söylüyorum.benim başıma da geldi.bloğun hepsini kopyalamışlardı.önceleri çok sinirlendim ama sonra herşeyi oluruna bıraktım.sonuçta insanlar beni nerede bulacaklarını biliyorlar..adını yazman çok önmeli resme.belki silinebiliyordur ama silmek için uğraşmak istemezler bence..

çok könuştum yine.ama çok değer verdiğim birisin ve senin tariflerinden ayrı kalmak istemiyorum...

pelince dedi ki...

Neclacım çok sağol..

Zehra bizim gibiler şaşırıyor sadece sanırım :(

pembe tatlar kocaman öpüyorum.

Prima rima off ki ne off,sorma bende duymuştum bazı hırsızlıkları.Özellikle facebook için yapıyorlarmış.Verdiğin linki hemen okuyacağım.
Kozyatağındasın demek ki ,karşılaşıyoruzdur kesin:)

Banu teşekkür ediyorum..

Funda bilmezmiyim yosunbuka da çok sinirlenmişti yanlış hatırlamıyorsam,haklıda aslında.Çok öpüyorum,çok teşekkürler güzel desteğin için.

Nilüfer dedi ki...

PELİNCİĞİM, BU GÜN TEKRAR GELDİM, BLOGUNU UZUNCA GEZDİM, SANKİ BİR ARKADAŞIM HASTA OLMUŞ DA, İYİLEŞMİŞ DE, KIYMETİNİ YENİ ANLAMIŞ GİBİ HİSSETTİM KENDİMİ, DEDİM YA NASIL SİLMEK İSTER, KENDİNİ BİLMEZ İNSANLAR YÜZÜNDEN, BU HATIRALARINI, ANILARINI, NASIL SİLMEYİ DÜŞÜNÜR DEDİM, SAKIN BÖYLE BİRŞEY BİR DAHA DÜŞÜNME, KENDİNİ BİLMEZ İNSANLAR İÇİN, BU GÜZELLİĞİ SİLMEYE DEĞMEZ..
SEVGİLER...

Crebro dedi ki...

Canım oluyor böyle şeyler ve malesef önüne geçmek o kadar da kolay değil. Ama çalıp çırparak ancak günü kurtarabiliyorlar. Kalıcı olamıyorlar.

Beyza dedi ki...

Pelincim,
bu tip olaylara moralini bozmaya degmez bence. Sakin ha blogunu silmeyi filan bir daha düsünme, yoksa cok kizariz hepimiz sana haberin olsun :)
Sen böyle güzel güzel tarifler yayinlamaya devam et, fotograflara isim koymak da kopyalamak isteyenlere karsi caydirici birsey bence.

Sevgiler

pelince dedi ki...

Nilüfer canım seni tanıdığıma çok memnun oldum,teşekkür ediyorum..

Meltemcim çok haklısın,umarım hepimiz için bu son olsun...

Beyza umarım caydırıcı olur,çok teşekkür ediyorum.

Damak Tadı dedi ki...

Pelin'ciğim bunlarla uğraşmak zor canım..Ne yapsan banamısın demiyorlar..Blogunu silme konusunu da hiç duymamış olalım..Pes etmek sana yakışmaz tatlım..Bilgilerin işine yaramasın açok sevindim..Kocaman öpüyorum seni tatlım..Sevgiler..

Cocukla Cocuk dedi ki...

ne yazıkki bu tip olayların sonu yok, her geçen gun de artıyor ustelik..bu sebepten blog silersen cok uzuluruz aman haa...sevgiler bizden

Stil Direktoru dedi ki...

Ben teşekkür ederim arkadaşım. Babam ve dayım hastanede bir süre yokum başka bir derdin olursa yza ama hastaneden çıkınca bizimkiler yardım edebilirim. Yani mailine de en kısa zamanda cevap vereceğim ayrıntılı olarak yani. geçmişler olsun.

otomatikkepce dedi ki...

neden silesiniz ki gerçi nedeni ortada siniriniz zıplamış bu işten zararlı çıkan siz niye olasınız
ben blogları çok gezerim herhalde prof. oldum bu konuda birşey çalınmışsa hemen anlıyorum çoğu kişi de anlıyordur merak etmeyin
sevgiler
otomatikkepce hülya

Adsız dedi ki...

pelinciğim öncelikle evet tepkimizi vericez ama şöyle düşünmek lazım tariflerimizi birileri faydalansın diye yayınlıyoruz onun dışında zaten gerisi kul hakkına giriyor ve Allah muhafaza inanan müslümanım diyen bir kul için ne büyük kayıp ..sakın sakın kapatma silme blogunu olan gerçekten bizlere okuyucularına olur.Allah ıslah eylesin onları..bu dünyanın ötesi de var ben bloguma yazdım isteyen kaynak göstereerek alıntılayabilir ama kul hakkından bi sorunu yoksa hepsini çalabilir..sen yolunda devam et gerisini de takma lütfen ben çok tepkili agrefimdir mesela bu konularda burunlarından da getiriirim hırsıların ki çok kere gündeeme getirmişimdir..şimdi de değişmedim ama bilgimin zekatını verdiğimi düşünüyorum o kadar gerisi onların sorunu bizim değil ki? dimi?
çok öptüm sakın sakın gitme bi yerlere seni seven o kadar çok ki..

Stil Direktoru dedi ki...

Ben teşekkür ederim eski komşum :) Geçmişler olsun ne gerekirse buradayım. Sevgiler