3 Mayıs 2010 Pazartesi

Bozcaada Gezisi -2

Bozcaada Turkey


Bozcaada gezisinde ikinci gün yine sabah erken kalktık ama hava epey bir serinlemişti,tekrar ada da son alışverişlerimizi yapıp ,adayı tam gün turladık .. Her koyda durduk,bol bol fotoğraf çektik ve gezdik.
Samnayın ki çocuklar arkada uslu uslu oturdular;) ada'da kaldığımız süre içinde parklarda bolca vakit geçirdik:)Çocukların enerjileri bitmek tükenmek bilmiyor .

Bozcaada'da ki rüzgar enerji santralini gezmeye gittik,ilk gün çok kalabalıktı ama ikinci gün hiç kimse yoktu.Deniz fenerinin oradan fotoğraf çektirmek istedik ama biri satın aldığı için artık yasak olduğunu söylediler.
Artık ada da değil Trakyanın bir çok yerinde rüzgar santralleri kurulmuş durumda.yol boyu bir çok santral görmek mümkün.

Bozcaada Turkey
Bozcaada Turkey

"Bozcaada Biz" firması tarafından hizmet vermekte olak şarap aksesuraları mağazaına ben bayıldım,içeride ne ararsanız var.Şarap aksesuralarından bir kaç tane kendime aldım,güzel aksesuralarla dolu bu mağazaya mutlaka uğrayın.Kadeh şeklindeki sokak tabelalarını izlemek yeterli olucaktır.İnternetten de satın alabilirsiniz.
İlgili Link : Şarap Aksesuarları

Bozcaada Turkey
Bozcaada Turkey

Ada'da vakit geçirmek bahar aylarında çok daha güzel,kabalıktan uzak harika bir hafta sonu kaçamağı oldu.Dönüş zamanı içinde iyi ki pazartesini tercik etmişiz,Çünkü pazar günü dönüş tam bir çılgınlık ,kilometrelerce uzayan kuyruklar çocuklarla son derece sıkıcı oluyor.

Bozcaada Turkey

Gün batımını mutlaka "Göztepe"den izlenmeli..Biz hava kapalı olduğu halde , yine o tehlikeli yolu tırmandık :)) manzara şahane,mutlaka görülmeli.


Çocukları yol boyu oyalamak aslında göründüğü kadar kolay olmuyor,yanımıza bolca boya kalemi,kitap,bir kaç çeşit oyuncak vs.. aldık.Çocuklar iki tane olunca arkada sürekli bir kavga oluyor,kavga olduğu içinde yol boyu uyuklamalarda bol oluyor.
Yanımıza aldığımız yastıklar hayatımızı kurtardı,özgürle borada çok rahat etti.Çocuklar için varsa mp3,psp,oyun kartlarını da yanınıza almanızda fayda var.

Giyecek konusunda yanınıza bolca yedek giysi,yara bandı,yedek ayakkabılar ,hırka vb... mutlaka arabanın bagajına konulmalı.

Şimdiden iyi tatiller!!!

Bozcaada Turkey
Bozcaada Turkey

Fotoğrafların devamı:Flickr'da


10 yorum:

Narince dedi ki...

Peliin, harika fotoğraflar bunlar. Bayıldım!

Damak Tadı dedi ki...

Ada gezinize hayran kaldım canım..Ayrıca aksesuarlara da bayılmamak elde değil..Ne iyi etmişsiniz gitmekle canım..Öpüyorum ve sevgilerimi gönderiyorum..

Ordanburdanhayattan dedi ki...

ahhh nasıl hasretle okudum bu yazıyı da. harika anlatmışsın, akşam eşime de okutturacağım. bu mevsim gerçekten iyi seçim, yazın oralara gidilmez, biz haziranda gitmiştik çok kalabalıktı. bir deniz buzzzzz gibiydi.

pelince dedi ki...

Neclacım sağol.

Gül bende aksesuarları çok beğendim,özellikle esprili hoş:)

Yasemin evet denizi her daim buzz gibi.. ama İstanbula yakın olunca nefes almak için en güzel yerlerden biri bencede..Öpüyorum..

kalpkurabiye dedi ki...

harika bir gezi olmuşş:)) pelincimm sayende ofis ortamından ve dağınık masamdan kurtuldumm.. güzel bir gezint, yaptımm.. sonra recebi aradım beni buraya götüreceksin dedim tamam dedi:) haydi bakalım:))

NiLaY dedi ki...

harika bir gezi oldu benim içinde, fotoğraflar süper :)

Benden Bizden dedi ki...

Aksesuarlar cok hosmus! Fotolar yine harika :)
Bu kucuk kacamaklar iyi geliyor herkese degil mi? :)

ceydabural dedi ki...

bozcaada turu harika olmuş özellikke fotoğraf çekimi için gitmeyi planladıgım bır yer :) minik küpeler çok güzelmiş bu arada :))

heidi dedi ki...

Çok keyifli bir gezi olmuş. Fotoğraflar da çok güzel. Biz Bozcaada'ya gittiğimizde Şarap Takıları mağazasının üst katındaki evde kalmıştık. Eve her giriş çıkışımızda dükkanı gezer yeni bir şeyler keşfederdim. Gitmek lazım hemde tam şu sıralar.

Sevgiler.

Stil Direktoru dedi ki...

Süper mekan görseller küpelere bayıldım