18 Mart 2012 Pazar

Atölye Ada

Atölye Ada

Carte D'or bize bir kaç ay önce güzel bir dondurma paketi göndermişti,o paketin içinden hediye momento kartı da gelmişti.

Momento hediye katoloğunu incelerken evime çok yakın bir atölye olduğunu gördüm.Hemen telefonla arayıp randevu aldım.Şubat tatilinde Atölye Ada'nın seramik atölyesine katıldık.

Esra hanım çok güler yüzlü ve sıcak bir insan.Çocuklarla iletişimi de oldukça iyi.Ben çocukları atölye de izledim ama çocukları bir saat kendi başlarına da bırakabilirsiniz.Bora ve Özgür magnetler,küçük hayvan şekilleri ile bir dolu çalışma yaptılar.

Atölye Ada
Atölye Ada
Atölye Ada
Atölye Ada
Atölye Ada

Seramik Atölyesi kursu yaklaşık 1 saat sürüyor,çocuklar gönüllerinde ki şekilleri yapıp çok eğlendiler.. Hatta benim ufaklık her hafta gitmemizi istedi.

Seramik Atölyesinin en kötü tarafı bu sürecin uzun olması.Çünkü önce şekil verdik,fırınlanması için bıraktık.Daha sonra boyama için gittik ve kuruduktan sonra aldık.

Bu süreç uzadığı için çocuklar çok sabırsızlandı :)
Seramik Atölyesi'ne katılmak isteyenler Atölye Ada'nın sitesinden gerekli bilgiye ulaşabilirler.

Mutlu Hafta Sonları


5 yorum:

Sevalyum dedi ki...

bloguna bayıldımm, hele yemek resimleri muhteşem iştahımı açtıı akşam akşamm :))

Oglak Kizlari dedi ki...

Merhaba,

Biz henüz alamadık, bitürlü hazır olmadı Ada kız ın yaptıkları.

Geç yazı olmuş ama olmuş.

:-)

Doğrucu anne Çiğdem

http://belguzaranne.blogspot.com dedi ki...

ıyı geceler

Syhn dedi ki...

bi gitmek nasip olmadı çanakkaleye :/

Ebruli dedi ki...

Pelincim ya, bir tek senin blogunda yayınladığın fotoları görmekte sorun yaşıyorum. Hiç bir blogta böyle bir sorun yok. Com yazılım sitende bir sorun var muhtemelen. Haberin olsun. Sevgiler...