21 Ağustos 2010 Cumartesi

Movenpick Dondurmaları ile Workshop

Mövenpick Dondurmalı Workshop

İki hafta önce Sevgili Gamze Hanım'dan aldığım davet ile İstanbul Culinary Institute de ağırlanmak üzere Mövenpick Dondurmaları ile ilgili bir Workshop'a katıldım.Workshop hem çok keyifli hemde çok eğlenceli geçti.Uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımla tekrar sohbet etme imkanıda yakaladım.

Mövenpick dondurmaları ile ben ilk kez tanıştım,çok değişik çeşitleri ve harika sorbeleri olduğunu belirtmek istiyorum.

İsviçreli gurme dondurma ustalarının özel tarifi ile %100 doğal malzemeler kullanılarak hazırlanıyormuş.

Doğallık, gerçek tada giden yolun doğallıktan geçtiğine inanan MÖVENPICK 'in vazgeçilmezi. Süt, taze krema, yumurta sarısı ve güneşte olgunlaşmış meyvelerin en iyisi ve en doğalını kullanma adına çıktığı yolda MÖVENPICK bu malzemeleri en iyi yetiştikleri yerlerden alıyor: Vanilya Madagascar'dan, Kakao Venezuella'dan, Limon İspanya'dan, Ceviz Çin'den, Mango Ekvator'dan, Fıstık İtalya'dan. Tüm bu lezzetler aynı zamanda birer gurme olan dondurma ustalarının ellerinde sadece bilgelikle değil, gerçek lezzete ulaşmanın tutkusuyla hazırlıyor.

MÖVENPICK ile klasikler, tatlılar ve sorbeler olmak üzere üç ana grupta 23 farklı çeşidiyle ,klasik dondurma tatlarının en lezzetlilerini yeme zevkine ulaşacak, dünyaca ünlü üç Akdeniz tatlısını dondurma ustalarının hünerli ellerinden yeme şansı bulacak ve yağ içermeyen sorbe ailesinin içerdiği gerçek meyve püresi ve meyve parçacıkları sayesinde gerçek meyve yemenin keyfini yaşayacaksınız.

MÖVENPICK sadece bir dondurma değil, dondurmadan daha fazlası olmasının sırrı da yaşattığı bu gerçek lezzet keyfinden geliyor.

kaynak: Nestle Mövenpick

Mövenpıck Dondurmalı Workshop

Ilık Babagannuş ile Mövenpick Yoğurt Dondurma

Mövenpick Dondurmalı Workshop

Sarımsaklı Domatesli Semizotu Salatası ile Mövenpick Yoğurt Dondurma

Mövenpick Dondurmalı Workshop

Gavurdağı Salatası ile Mövenpick Balcamic Vinegar Sorbe

Mövenpick Dondurmalı Workshop

Mövenpick dondurmaları ile birlikte yemek ve tatlının nefis birleşimini Sevgili Eyüp Kemal Sevinç sayesinde öğrendik.Eyüp usta inanılmaz keyifli bir insan,yaptığımız her lezzeti çok beğendi..

Mövenpick Dondurmalı Workshop

Bizim ekip zaten 5 kişiydi ;)) Sevgili Yasemin,Behiye,Müge ve Gülay'la birlikte çok ama çok eğlendim..

Mövenpick marka yetkililerinden Gamze Hanım'a , Değerli Şefimiz Eyüp Kemal Sevinç ve yardımcılarına , İstanbul Culinary Institute ekibine bizi çok güzel ağırladıkları için tekrar çok teşekkür ediyorum.

Sıcak Damla Sakızı Keki ve Mövenpick Raspbery & Strawberry Sorbe

Mövenpick Dondurmalı Workshop

Fotoğrafların devamı burada


1 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

muhteşem goruntuler,mövenpick dondurma istanbul dışında nerelerde bulunabilir ?