21 Haziran 2011 Salı

İglo İle Aran Cucine Etkinliği

İglo İle Aran Cucine Etkinliği

Sevgili Tijen'in daveti üzerine İglo ürünleriyle birlikte Aran Cucine mutfağında nefis lezzetler hazırladık.

İglo İle Aran Cucine Etkinliği

DÜNYADA EN ÇOK TERCİH EDİLEN İTALYAN MUTFAĞI: ARAN CUCINE

1962 yılından bu yana artizan üretim tarzını, endüstriyel üretim tarzına taşıyan ve günümüz mutfak dünyasının önde gelen temsilcisi olarak fark yaratan Aran Cucine, kendi ortak yatırımları ile artık Türkiye’de.
İtalya’nın önde gelen mutfak üreticisi Aran Cucine’yi hayata geçiren Renzo Rastelli’nin cesareti ve heyecanı ile üretilen tüm modeller, tasarımlarındaki özgünlüğü ve fonksiyonel çözümleri sayesinde dayanıklı ve zarif olma özelliğine sahip.
Aran Cucine, 120’den fazla ülkeye ihraç edilirken, İtalya’da 1.500’den fazla satış noktasında bulunuyor. Dünyada her sene 60.000’den fazla aile, Aran Cucine’yi tercih ediyor.
Aran Cucine’de, 18 adet modern ve 9 adet klasik olmak üzere toplam 27 model bulunuyor. Klasik modeller arasında şık detayları ile dikkat çeken Classic Imperial, taş gibi doğal elementlerin sanatçı süslemeleriyle eritildiği gelenek, tutku ve tasarımın bir birleşimi. El yapımı olması ile diğer modellerden ayrılan Imperial’de kullanılan cilalar ve malzemeler modern anlamda yorumlanmış pürüzsüz ve kadifemsi yüzeyleri aklınıza getiriyor. Patine, antik ve vintage; dore ve lame süslemelerinin yanı sıra farklı mat lake türleri bulunan modeldeki saçaklar, kornişler gibi tüm süslemeler el yapımı olması ile dikkat çekiyor.

İglo İle Aran Cucine Etkinliği

Modern koleksiyonlar arasında alan Volare, yenilikçi çözümleri günümüzün popüler kültürü ile bir birleşimi sergiliyor. Farklı bitişlerle hazırlanan beş farklı kapı seçeneği bulunan modelde, açık veya koyu kahverengi, cilalanmış alüminyum olmak üzere üç farklı tipte kulp seçeneği ile kombine ediliyor.
Aran Cucine’nin ekolojik modeli olan Aqua, toksik olmayan su bazlı boyalarla üretiliyor. Firma, üretim aşamasında FSC (Forest Stewardship Council) ve ISO 14001’in sosyal ve etik değerlerine sahip çıkarken, ekolojik su bazlı boyaları kullanarak, çevre korunmasına büyük katkıda bulunuyor.
Modern şehir hayatının vazgeçilmez bir parçası olmaya aday Penelope, yaşam alanlarına farklı bir yorum katıyor. Kulplarının mutfak dolaplarının ortasına yerleştirildiği modelin ada mutfak seçeneğinde de farklı renk alternatifleri uyarlanabiliyor.
Aran teknolojisi, otomasyonun yedi harikası olarak adlandırılabilecek üretim süreçlerini içeriyor. Avantajlarının çok fazla olduğu bu üretim şekli, rekabet açısından önde olmayı, üretim aşamalarının daha iyi kontrol edilmesini ve özel ürünlerin tasarlanmasında kolaylık sağlarken; sertifikasyon belgeleri ile kullanıcıya ayrıca güven ve garanti veriyor.

Aran World Turkey
Cemil Topuzlu Cad. No: 81/1
Kadıköy/ Göztepe
İstanbul- Turkey
Tel: 0216 360 70 71
Fax: 0216 360 70 81
www.aranworld.it

Yemeklerin tadına bakan herkes çok beğendi,ünlü bir şef edasıyla çalışmamızı sağlayan Sevgili Tijen'e ve Aran Cucine 'ye teşekkür ediyorum.


4 yorum:

mimosacafe dedi ki...

Pelinciiimm! ne harika bir gündü, seni görmek çok keyifliydi, umarım yeniden en kısa zamanda biraraya geliriz ben de sana sorularımla fenalık geçirtirim :))) fakat çok aşama kaydettim, yeni keşiflerim oldu makinamla ilgili :)))öptüm şeker.

pelince dedi ki...

Ebru canım ne demek,bende yeni keşifler yaptım :)) manuel ayarlarını biraz öğrendim.. biz bize bir toplantı yapalım en iyisi:))

http://www.lezzetibol.com dedi ki...

Pelincim bizi kırmayı davetmize geldiğin için biz teşekkür ederiz. Çok güzel ve keyifli bir gün oldu gerçekten. Hem çok güldük hemde Arran Mutfağında çok güzel İglolu lezzetler yedik...

En kısa zamanda tekrar bir araya gelip bol bol sohbet edelim yine canım

Çok öptüm seni

Esin dedi ki...

Pelin fotoğrafta ki muzip gülüşüne bayıldım ...