10 Haziran 2011 Cuma

Mövenpick Dondurma Günleri Başlıyor.

Mövenpick Dondurma Günleri Blogger Toplantısı

25 Mayıs 2011 günü Aşşk Kahve'de gerçekleşen Blogger buluşmamız Sevgili Şefimiz Eyüp Kemal Sevinç eşliğinde harika bir etkinlik oldu.

Bol bol sohbet edip,Mövenpick dondurmalı nefis yemeklerin tadına baktık . Mövenpick Dondurma Günleri hakkında detaylı bilgiler aşağıda yer alıyor .

Mövenpick Dondurma Günleri Blogger Toplantısı
Mövenpick Dondurma Günleri Blogger Toplantısı
Mövenpick Dondurma Günleri Blogger Toplantısı

Dondurmaya yer bırakın!
İlk defa gerçekleşecek olan Mövenpick® Dondurma Günleri, birbirinden farklı dondurmalı lezzetler, çeşitli aktivite ve sürprizlerle 3 Haziran’da İstanbul’da başlıyor.

İsviçreli gurme dondurma ustası Mövenpick®, Türkiye’de bir ilke imza atacak Dondurma Günleri ile, birbirinden farklı dondurmalı lezzetler ve çeşitli aktivitelerle dondurma tutkunlarına sürprizler sunmaya hazırlanıyor.
İlk defa düzenlenecek olan Mövenpick® Dondurma Günleri, 3-12 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da Bağdat Caddesi, Ulus, Nişantaşı, İstiklal Caddesi, Cihangir, Pera, Palladium ve Akmerkez Alışveriş Merkezleri, Bebek ve sahil şeridindeki restoran, café ve bar gibi seçkin lezzet noktalarını kapsıyor.

Mövenpick®, Dondurma Günleri ile İstanbulluları dondurmaya yer bırakmaya davet ediyor. Etkinlikte neler var derseniz, taze İsviçre kreması ve yüzde yüz doğal malzemeleri ile dondurma ustalarının hünerli ellerinde, tutkuyla hazırlanan dondurmalı tatların ve menülerin keyfini çıkartacaksınız. Aşşk Café, Bebek Otel, Bistro 33, Celine’s Café & Grill, Cookshop, Dinette, Taksim Faros Restaurant, Grissini, Hardal, Hayal Kahvesi, İst Cafe, Junction Pera, Kırıntı, La Sirene, Mirror, Mövenpick Otel, Pasta Presto, Rose Marine Cihangir, S Café, TXM People’s Café & Brasserie, Zanzibar ve Palladium AVM’de yer alan Mövenpick® Kiosk’un da aralarında bulunduğu pek çok restoran, café ve bar, Mövenpick® Dondurma Günleri’ne özel olarak hazırladıkları tarifler ve dondurmalı menülerini kısıtlı bir süre için sunuyorlar.

Sorbeli Somon Tartar denemek ister misiniz?

Dondurma severler etkinlik boyunca taze İsviçre kreması ve %100 doğal malzemeleri ile dondurma ustalarının hünerli ellerinde, tutkuyla hazırlanan Mövenpick® dondurmalı tatların keyfini çıkartacaklar. Öne çıkan tatlar arasında alkollü kahve eşliğinde Cognac VSOP dondurmadan oluşan ve TXM People’s Café’de denenebilecek Provocateur; Mirror ve Bebek Otel’de sunulan karışık kırmızı meyve, meyve sos ve garnitür eşliğinde sorbe çeşitlerini içeren Palette de Sorbets ve Kırıntı’ya özel Mississippi Mud Pie ile Coconut & Swiss Chocolate dondurması yer alıyor.
Mövenpick® Dondurma Günleri kapsamında, dondurmanın gastronomideki farklı kullanım alanları da denenebilecek. Taksim Faros Restaurant’ta Lychée püreli ve Mövenpick® Passion Fruit & Mango sorbeli Milkshake, dondurmanın yazlık içeceklerde kullanımına iyi bir örnekken, Aşşk Kahve’de soğuk başlangıç olarak Avokado Püresi ile Somon Tartar ve Mövenpick® Passion Fruit & Mango sorbe servis edilecek.
Kör Tadım, Yemek Kursları ve Farklı Gastronomik Deneyimler
Mövenpick® Dondurma Günleri, Palladium AVM’deki Mövenpick Kiosk’unda düzenlenecek Kör Tadım (Blind Tasting) gibi farklı gastronomik deneyimlerle dolu. Etkinlikler ayrıca Delicatessen ve EKS Mutfak Akademisi’nde dondurmanın farklı yanlarını keşfedeceğiniz yemek kurslarına da ev sahipliği yapacak.

Mövenpick® Dondurma Günleri’nin bir diğer sürprizi ise bu özel tatların, aktivite noktalarında tüketicilere i-Pad üzerinden eğlenceli menülerle tanıtılması.


Mövenpick® Dondurma Hakkında:

Klasikler, Sorbeler ve Gurmeler olmak üzere 3 ana grupta, 18 farklı çeşidiyle seçkin market, şarküteri, restoran, kafe ve otellerde yerini alan Mövenpick® Dondurmaları ile lezzetin doruklarına varacaksınız.

Taze İsviçre kreması ve içindeki doğal malzemeleri ile dondurma ustalarının hünerli ellerinde, farklı bir üslupla hazırlanan “klasik” dondurma tatlarının keyfini çıkaracak, yağ içermeyen “sorbe” ailesinin içerdiği gerçek meyve püresi ve meyve parçacıkları sayesinde doğallığın tadına varacak ve yenilikçi “gurme” lezzetlerle gastronomik bir deneyim yaşayacaksınız. Gurme dondurma ustalarının özel tarifleri ile hazırlanan Mövenpick® Dondurmaları’nın içindeki tüm malzemeler en iyi yetiştikleri ülkelerden özenle seçiliyor. Vanilya Madagaskar’dan, kakao Venezüella’dan, limon İspanya’dan, ceviz Çin’den, mango Ekvator’dan, fıstık İtalya’dan geliyor. Fındık tabii ki Türkiye’den!

Mövenpick dondurmamı gözüm kapalı tanırım mı diyorsunuz?

Palladium AVM’deki Mövenpick® Kiosk’taki Kör Tadım (Blind Tasting) etkinliğinde tüm tatları doğru bilen katılımcıları sürpriz hediyeler bekliyor!

İsviçreli gurme dondurma ustası Mövenpick®, Türkiye’de bir ilke imza atacak Dondurma Günleri ile, 3-12 Haziran tarihleri arasında, 30’a yakın noktada birbirinden farklı dondurmalı lezzetler ve çeşitli aktivitelerle dondurma tutkunlarına sürprizler sunmaya hazırlanıyor.
Palladium AVM yemek katında yer alan Mövenpick® Kiosk’taki bu tadım, etkinlik kapsamında gerçekleşecek aktivitelerin kuşkusuz en ilginci olarak öne çıkıyor.

Dondurma Günleri süresince Mövenpick® Kiosk’ta düzenlenecek olan Kör Tadım (Blind Tasting) etkinliğinde tüm tatları doğru bilen katılımcıları sürpriz hediyeler bekliyor olacak!

Mövenpick® Kiosk’ta ayrıca etkinliğe özel bir menü de yer alacak. Taze meyveler, Nestlé® çikolata sosu ve Mövenpick® dondurmadan oluşan ve Belçika’daki aslına uygun hazırlanan waffle ile 1 fincan Nescafé® Cappuccino’dan oluşan menü, “Lezzetin tutkuya dönüştüğü anlar için özel bir teklif” sloganıyla, etkinlik süresince sizlerin beğenisine sunuluyor.

Markanın Türkiye’deki ilk kiosk’u olan Palladium AVM Mövenpick® Kiosk’ta Mövenpick®’in tüm dondurma çeşitlerini deneyebileceğiniz gibi Sufle, Elmalı Pay, Brownie, Cheesecake gibi tatlıların da tadına varabilirsiniz. Fransa’dan özel olarak ithal edilen krep hamuruyla hazırlanan tatlı ve tuzlu krep çeşitleri, waffle çeşitleri, Banana Split, Romanoff gibi dondurma kupları, milkshake çeşitleri, soğuk içecekler, Nestlé® çikolatası ve taze meyvelerle hazırlanan çikolata fondü de Mövenpick® Kiosk’un öne çıkan lezzetleri.

Mövenpick® Kiosk’ta dondurma severleri bir başka sürpriz daha bekliyor. Markanın 2011 başında sunduğu 2 yeni lezzet, İsviçre kremasını, frenk üzümü sorbenin kadifemsi dokusuyla buluşturan Blackcurrant & Cream’i ve dünyaca ünlü İsviçre çikolatasının hindistan cevizi parçaları ile mükemmel uyumunu yansıtan Coconut & Swiss Chocolate’ı denemek istiyorsanız Palladium AVM’de bulunan Mövenpick® Kiosk’u ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

Bu güzel gece için Mövenpick dondurmalarına,Sevgili Eyüp Kemal Sevinç'e ve Maya Yılmaz'a çok teşekkür ediyorum.


5 yorum:

rap dedi ki...

tşk

sumeyye dedi ki...

iyisindir inşallah :)
bu post hıc bana göre olmamıs :P küçüklüğüme götürdün beni! umarım en yakın zamanda başka şehirlerde hiç değilse Ankara da bir mekan edinirler..! of gece gece bu post aldı götürdü beni!

boncuk mutfakta dedi ki...

Paylaşım için teşekkürler .Güzel bir etkinlik olmuş canım benim.

oyundnyam dedi ki...

Merhaba hayırlı günler diliyorum güzel ir etkinlik olmuş bende bloggerde yeniyim şimdiyekadar blogcudaydım birde bloggeri deniyim dedim şimdide komşuluğa çıktım bloggercileri ziyaret ediyorum benim blogumada beklerim :)

Stil Direktoru dedi ki...

Bana mail geldi sen varsın diye değer yoksa tın hehe şiştt aramızda Peloş'um .)