18 Temmuz 2011 Pazartesi

Knorr Tavuk Suyu

Knorr

Bizim evde yemeklere ve pilavlara eklemek için tavuk suyunu kendim hazırlıyorum.Tavuk suyu'nu buzluk poşetlerine doldurup buzlukta saklıyorum.

Bulyon kullanmıyorum ama bu yeni çıkan Knorr'un tavuk suyunu ilk kez denedim , çalışanlar ve ürünün nasıl olduğunu merak edeneler için pilavımı pişirdim.

Hazır bulyonların tadından daha farklı ve lezzetli olduğunu düşünüyorum.Eğer dolabınızda tavuk suyunuz yoksa ve alternatif düşünüyorsanız deneyebilirsiniz.

Knorr
Knorr


Afiyet Olsun.


7 yorum:

Egeden Tarifler dedi ki...

Benim de merak ettiğim bir ürün, her zaman dolapta hazır tavuk suyu olmayabiliyor. Denemek isterim.

annesiningülü dedi ki...

bende kendim yapıyorum belki denerim.. merak ettiğim gerçekten katkısızmı?

FEYZA dedi ki...

Çalışan bayanlar için çok büyük kolaylık evde hazırlanan tavuk suyunu aratmıyorsa lezzet açısından denemekte fayda var diye düşünüyorum..Böyle güzel paylaşımınız için de teşekkür ederim sayenizde güzel şeyler öğreniyorum..

jasmine,cherry,black dedi ki...

ben denemedim daha ama simdi cok merak ettim.

http://modabulmacasi.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Söz konusu ürün, ki hiç kullanmadığım bir üründür, aslında tam bir pazarlama taktiği, içeriğine bakarsanız diğer bulyonlardan hiç bir farkı olmadığını görürsünüz, mesela bunda da bulyonların hepsinde bulunan monosodyum glutamat var. Yaklaşık 2 yıl raf ömrü olan bir ürünün katkısız olması ve evde yaptığımıza benzemesi zaten mümkün değil. Tadı neden diğerlerinden daha iyi geldi size onu bilemiyorum, belki kullanılan baharatlarda bir farklılık vardır.

SeneminYemekleri dedi ki...

pelinde bende denedim ve bayıldım makarnaya çorbalara pilavada atıyorum .Hatta knorra mail attım ürün hakkında yorum bıraktım ama nezekat icabı dönmediler bile .Firma iletişimi sıfır ürün güzel

Adsız dedi ki...

Merhaba,

sitenizi begendim.

Yalniz bence siz ev yapimi tavuk suyuna devam edin bence.

Knorr malzemelerin neler icerdigini bir bilseniz, evinize bile sokmazsiniz. Cünkü tahmin edemeyeceginiz hastaliklara yakalabilirsiniz. Bu birden olmuyor tabiki... Bu ürünleri hergün kullananlarda var... Sonucu düsünmek bile istemiyorum.

Sevgiyle kalin