24 Nisan 2013 Çarşamba

Köfteci Yusuf

Köfteci Yusuf

Hafta sonu kendimize bahaneler bulup İstanbul'dan kalkıp İznik'e köfte yemeğe gittiğimiz doğrudur. Herkes tarafından çok methini duyduğumuz için bu lezzet durağını yerinde denemek istedik. İlk açılan şubesinin de İznik'te olduğunu duyunca hem etrafı gezelim hem de midemizi şenlendirelim istedik. Damak lezzeti herkese göre farklılık gösterdiği için yazdıklarım tamamen benim kişisel görüşümdür.


İznik'te olduğumuz gün yağışlı bir gündü ona rağmen lezzet adresleri keşfimiz keyifle devam etti. Köfteci Yusuf 'un şöhreti almış başını gitmiş. Sofraya oturduğumuz an'da siparişimizi verdik ve inanılmaz bir hızla sofraya tüm istediklerimiz geldi . Belki bir hamburger zincirinde bile bu kadar hızlı bir servis yoktur.Çalışanları ve emeği geçenleri tebrik ediyorum.Fiyat içinde oldukça uygun bir yer olduğunu da belirtmek isterim..

Köfte bana göre et köftesinden biraz uzak bir lezzete sahip,hafif elastik bir yapısı var. Ama her ne varsa içinde lezzeti şahaneydi ..Piyaz alıştığımızdan farklı zengin bir salata şeklinde sunuluyor,tatlı olarak kemal paşa tatlısı ve bol kaymaklı ekmek kadayıfı da eşim ve çocuklar tarafından çok beğenildi.

 Bence yolunuz düşerse sizde mutlaka uğrayın ve kendi lezzet keşfinizi yapın.

Köfteci Yusuf Köfteci Yusuf Köfteci Yusuf Köfteci Yusuf Köfteci Yusuf Köfteci Yusuf Köfteci Yusuf

Şimdiden Afiyet Olsun.

 Köfteci Yusuf


14 yorum:

Elifim uyurken dedi ki...

ooof o tatlı resimler nedir öyle:-)

Bayanguş dedi ki...

Bursa'da yaşıyorum. Uzun süre müdavimi olduğumuz bir köfteciydi. Fakat çok meşhur olunca biraz kalite düştü diyebilirim. Öncelikle çok kalabalık oluyor, öyle bir sirkülasyon var ki, tabak-çatal-bıçak sesleri kulağınızda çınlarken, çalışanlar arı gibi bir sağa bir sola hızla ilerlerken içinizde oluşan his şu oluyor: Çabucak yiyip kalkalım da başkaları otursun!! :)) Temizlik hususunda da endişe duyuyorum. Masayı sildikleri bezler de, o tempoda onlarca masada kullanılıyor. İsim vermeyeyim de biz köftecimizi değiştirdik. Daha memnunuz.

TATESAL dedi ki...

Afiyet Olsun arkadaşım....

plndrkn dedi ki...

bizim evde çok sevilir buranın köftesi, yol üstündeki yerlerinin önünden arabayla İstanbul'a geçerken paket paket alır buzluğa atarız :) size de afiyet olsun...

Adsız dedi ki...

Afiyetler olsun, yapmak lazım böyle kaçamaklar arada..Hayat böyle anılarla güzel..

ELANIN TARIFLERI dedi ki...

Bizde gittik Köfteci Yusuf'a gerçekten harika bir lezzet, resimleri görünce canım çekti, tekrar gitmek lazım :)
Sevgiler

LeylaK dedi ki...

benim odak noktam, kemalpaşa tatlısııııııııııı

Emel Kurt dedi ki...

Bizde tr de iken susurluk daki köfteci yusufa uğrarız, çok severiz. Ortaklarından biri akrabamız olur:) lezzet harika, fiyatlar çok uygun daha ne olsun:)
Afiyet olsun, kesenize bereket...

Unknown dedi ki...

ağzım sulandı desem yalan olmaz afiyet şeker olsun bir ara kaçmak lazım..

Gönülünce dedi ki...

Bursa da çok meşhur Köfteci Yusuf. Her zaman o kadar kalabalık ki hemen yiyerek kalkıyoruz. Ama iznik'te ki daha sakin. Kalite ve servis hızı her yerde aynı.Biz bazen köfteden çok kaymaklı ekmek kadayıf yemeye gideriz Bursa da pek meşhurdur tatlısı...Sizlere afiyetler olsun...

sefertasitarifleri dedi ki...

biz de köfteci yusuf sevenlerdeniz ailece..Önünden geçip de gittiğimiz olmamıştır..paketle alıp deepfreeze atarız oğluş için.kasabından et ve sucuk, sos da alırız.. lezzetini severiz :)

Mutfak Dili dedi ki...

Oy Oy Pelincim tam ziyafe olmuş. Afiyet bal seker olsun canim..

Cocukla Cocuk dedi ki...

Harika görünüyor sofra. Siz istanbul'dan gittiyseniz bizim de yakınımızdaki bu yere gitmemiz şart demek ki:) sevgiler

Tuğba'nın Tarifleri dedi ki...

zeytinyağları da güzel. salatalar için çok hafif güzel..