6 Şubat 2011 Pazar

easyfood lezzetleri

Gamze hanım'dan aldığım telefonla easyfood ürünlerini deneme şansına sahip oldum.Marketlerde yeni yeni görmeye başladığımız easyfood hazır yemek olarak bizlere sunuluyor.
Türkiyede gerçekten bir ilk diye düşünüyorum,hazır gıda sektörü çok hızla gelişiyor.Bu ürün zeytinyağlıları ve tatlıları aç kullan şeklinde satışa sunulmuş.Sıcak yemekleride sadece ısıtıp hemen servise hazırlıyorsunuz.

easy food

Basın Bülteni;

AKLINIZDA NE VARSA 2 DAKİKADA SOFRANIZDA..!

Özenle seçilmiş tamamen doğal malzemelerden üretilen birbirinden lezzetli hazır yemekleri, tatlıları ve yemeğe yardımcı ürünleri sayesinde yemek derdinizi sona erdiren Easyfood ile hayat size kalıyor.

Türkiye’de bir ilk olan ve İ.T.Ü Kimya Metalürji Fakültesi Gıda Bölümü’yle yapılan iki yıllık AR-GE çalışmaları sonucu geliştirilen özel bir üretim yöntemi ile hazırlanan Easyfood’un “hazır yemek” ve “hazır tatlılarının” yanı sıra yemek yaparken “vakit kazandıran” etleri, haşlanmış bakliyatları ve yemek pişirme sosları bulunuyor.

Özenle seçilmiş doğal malzemelerle, hijyenik koşullarda üretilen Easyfood, tanıdık lezzetleri en doğal, en taze haliyle size ulaştırıyor. Üstelik çok özel bir sterilizasyon ve vakum teknolojisiyle üretilen Easyfood, buzdolabına gerek kalmadan tazeliğini uzun süre korur.

easy food

Easyfood ürünleri; %100 doğal olup, mevsiminde toplanmış sebze ve meyvelerin besin değeri korunarak kendi öz suyuyla pişirildiğinden, pratik olmasının yanı sıra aynı zamanda çok da sağlıklı ve lezzetli… Üstelik bunun için üretim standardı, sürekli kalite ve gıda güvenliği anlayışı ile değişmeyen lezzet garantisi bulunuyor.

easy food

Easyfood İle Zaman Kazanın!

Isıtmak Yeterli! Easyfood zeytinyağlı ve tatlı çeşitleri ambalajı açıldığı anda tüketime hazır olmakla birlikte, diğer Easyfood “Hazır Yemek Ürünleri” tencerede ya da mikrodalga fırında ısıtılarak 2 – 4 dakika arasında yenmeye hazır hale geliyor.

Saatlerce Süren Ön Hazırlık Derdine Son! Easyfood “Haşlanmış Ürünleri”; herhangi bir bakliyat yemeği için 8-10 saat önce karar verme, ürünü ıslatarak bekletme, haşlama, pişirme aşamaları için harcayacağınız zaman kaybından sizi kurtarıyor.

Etli Yemekler Bile Kısa Zamanda Hazır! Easyfood “Etleri” ile etli yemeklerin hazırlanma ve pişme süresi kısalıyor.

Artık Soymaya, Doğramaya Elveda! Easyfood “Yemek Pişirme Sosları” ise malzemenin yıkanması, soyulması, doğranması, baharatlarının katılması ve kavrulması işlemlerini sizin yerinize yaparak, hayatınızı kolaylaştırıyor.

Misafir Ağırlamak Çok Kolay! Easyfood; 2 kişilik olan 400 gramlık ambalajının yanı sıra 1 ve 2 kiloluk farklı boyları ile misafir ağırlamanız için de kolaylık sağlıyor.

easy food
easy food

Easyfood ürünlerini Metro, Migros, Macro ve Tansaş satış noktalarından satın alabilirsiniz. Daha detaylı bilgiye www.easyfood.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Easyfood ürünlerini denemem için gönderen Gamze Koç ve easyfood firmasına teşekkür ediyorum.


7 yorum:

Unknown dedi ki...

dondurulmuş gıda pek kullanmıyorum ama şu aralar bloglarda görüyorum ve iştaha geliyorum.bu ürün yeni bir ürün marketlerde hiç denk gelmedim henüz ama denemeye değer görünüyor tatlı özellikle...

Adsız dedi ki...

Ayva tatlısı da harika görünüyor. Çalışan hanımlar ,bekarlar , öğrenciler için büyük kolaylık.

Unknown dedi ki...

evet migrosta benimde hep dikkatimi çekmişti ama hiç almamıştım..

YeMeK vAkTi dedi ki...

migrosta bende görüyorum ama almaya cesaret edemedim Pelincim yaa:)

Sevil Şahin dedi ki...

pelincim tadına bakmış biri olarak ben çok begendim bence çok başarılı..

Mesude dedi ki...

Ayva tatlısına bayıldım. Gerçekten harika !

Seda dedi ki...

Aylin bu yeni çıkan çeşitleri için ne diyorsun ? İç pilav enteresan geldi bana. Denedin mi ?