5 Mayıs 2011 Perşembe

Philips Airfryer

Phılıps Airfryer Etkinliği

Philips Airfryer hayatımızı kolaylaştıran ,lezzetli yemekleri sıfır yağla pişireceğiniz bir makine.Airfrey 'de kızartma yaparken ,kendiliğinden yağ içeren gıdalar için yağ ilavesine gerek yok.

Taze sebzelere ekstra lezzet vermek için,yarım çorba kaşığı sıvı yağ ekleyebiliyorsunuz.

İçinde patates,tavuk,pilav,balık,kek vb. bir sürü yemek pişirebiliyorsunuz.Ben patates,mantar,tavuk,mücver gibi ilk yemek denemelerimi yaptım.Hepside çok leziz oldular.Sırayla hepsini tek tek yayınlayacağım.

Phılıps Airfryer Etkinliği
Phılıps Airfryer Etkinliği
Phılıps Airfryer Etkinliği
Phılıps Airfryer Etkinliği
Phılıps Airfryer Etkinliği

Hepsi oldukça leziz ve az yağla hazırlandığı için gönül rahatlığıyla çocuklara yedirdim.15-20 dakika arası tüm yemekler lezzetli bir şekilde pişiyor.Özellikle koku sorunu yok,hemen hemn çok az bir koku eşliğinde kızartmalarınız hazır oluyor.

Onur Atahan'ın davet maili ile The House Cafe Atelier 'de Philips Airfryer etkinliğine katıldım.Gülhan Kara eşliğinde lezzetli köfteler hazırlayıp pişirdik.Yağsız patatesleri bayıla bayıla yedik ve görev aşkıyla test edip onayladık ;))


Bu güzel organizasyon için beni davet eden Onur Atahan'a ,Burcu Aksoy Hn'a ve The House Cafe Atelier'e teşekkür ediyorum.


3 yorum:

İnci Yemek dedi ki...

pelinim güle güle kullan canım mükemmel bir alet gerçekten:)
yeni tariflerini bekliyorum:)görüşmek üzere çok öpüyorum seni...

DERYA dedi ki...

Tefal'in actifry'ına alternatif çıkması süper olmuş Rekabet olur da fiyatlar biraz düşer inşallah:) güle güle kullanın...

Aybike Ceylan dedi ki...

Ellerine saglik Pelin'cigim.

Guzel bir hafta sonu olsun, sevgi ve selamlar.